Home » Nieuws » Vraag & Aanbod » Woonruimte gezocht in een centraal wonen project

Woonruimte gezocht in een centraal wonen project

door admin

Ik ben geen jonkie meer, bijna 62 jaar en sta nog volop in het leven met werk naar mijn hart en een fijne vriendenkring. Ik heb veel hobby’s en geniet van kleine dingen. Boeken, musea, film, muziek maken, toneel spelen (als clown), energetisch werk, spiritualiteit, lekker eten, wandelen, fietsen, etc.


Ik heb een inkomen voor een sociale huurwoning en kopen is geen optie meer vanwege de leeftijd. Ik hoop dat er een groep is die bij me past en me graag wil leren kennen.

Ik zoek een woongroep in de omgeving Amersfoort/Zeist, waar informele ontmoetingen en spontane activiteiten plaatsvinden en soms samen gegeten wordt. Een tuin erbij is heerlijk en gezamenlijke klussendagen en vergaderingen maken deel uit van het leven op deze manier.


Het leven in een wooncollectief bevalt me goed, waar zowel privacy als het samen (be)leven ruimte krijgen.


Tot mails/hoors
Elly van Duijn

related posts

UA-135702663-1