Home » Nieuws » Vraag & Aanbod » Woonplek vrij op een kleinschalige beschermde woongroep voor volwassenen

Woonplek vrij op een kleinschalige beschermde woongroep voor volwassenen

door admin

Gezien de samenstelling van huidige woongroep zou een man goed kunnen passen. Op de woongroep wonen nu twee vrouwen en een man. Huidige leeftijden op de groep zijn 22-40, dus iemand die aansluit bij deze levensfase zou goed zijn.


We hebben de volgende uitsluitingscriteria; Fysieke agressie, sexueel grensoverschrijdend gedrag, verslavingen. Voor deze zaken kunnen wij niet de juiste zorg bieden. Voor een compleet beeld kun je op de website kijken.


In Groningen te Noordbroek bieden wij op een prachtige plek woonplekken aan volwassenen en jeugd. Family Works selecteert op persoonlijkheid en niet enkel op problematiek. Wij onderzoeken tijdens intakeprocedures uiteraard wel of we kunnen voldoen aan de zorgvraag van de aanmelder, en is het daarnaast belangrijk dat er een klik is met de andere bewoners.


Onze groepen bestaan uit maximaal vier personen, allemaal hebben de behoefte aan 24-uurs zorg en veel nabijheid. Daar staan wij voor, de bewoners de begeleiding en ondersteuning bieden waar nodig.
Family Works is HKZ gecertificeerd en biedt ZIN vanuit WMO en Jeugdwet.

Contact: Karin Ottens – Karinottens@familyworks.nl

related posts

UA-135702663-1