Home » Nieuws » Nieuws » Woongroepen.nl zoekt bloggers!

Woongroepen.nl zoekt bloggers!

door admin

Woongroepen.nl wordt nieuw leven ingeblazen. Met een nieuw marketingplan en vernieuwd enthousiasme gaan we de continuering en positionering van de website vernieuwen om beter aan te sluiten bij de doelgroep en om meer bezoekers te genereren. Voorlopig is ons uitgangspunt dat de site kosteloos gebruikt kan blijven worden door bezoekers, woongroepen op zoek naar leden en particulieren op zoek naar woongroepen.

Wie wil bloggen over zijn of haar woongroep?

Een van de dingen die we willen bereiken is dat de site persoonlijker wordt en dat bezoekers meer gevoel krijgen bij ‘het leven in een woongroep’. Daarvoor zijn we op zoek naar een of liefst meerdere personen die het leuk vinden om op regelmatige basis een bericht te posten over het wel en wee van hun woongroep of hun persoonlijke kijk op hun woongroep met alle bezoekers van de site willen delen.

Jij als blogger bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van je posts. Woongroepen.nl voert geen redactie of iets van dien aard. Je krijgt een medewerkers-login waarmee je zelf je berichten en fotos’s e.d. kan plaatsen in het bloggedeelte van de website.

Lijkt dit jou leuk?

Meld je aan via het contactformulier en we nemen dan snel contact met je op om een en ander te bespreken. Omdat Woongroepen.nl geen inkomsten genereert kunnen we geen vergoeding voor het schrijven van je blog uitkeren. Je moet het alleen doen als je het leuk vind.

related posts

UA-135702663-1