Home » Nieuws » Vraag & Aanbod » Woongroep voor tijdelijke opvang (maximaal 1 jaar of langer in overleg)

Woongroep voor tijdelijke opvang (maximaal 1 jaar of langer in overleg)

door admin
Woongroep Rockanje

DEZE ADVERTENTIE IS NIET MEER BESCHIKBAAR

Uitkijkend op de weilanden tussen Rockanje en Oostvoorne in een grote tuin staat een blauw alleenstaand huis met 4 slaap-woonkamers, 1 bad-doucheruimte en een ontspanningsruimte. Een rustgevende plek voor de moderne overbelaste mens. Een plaatje om te zien! Het strand is in de buurt.

Heerlijke rustgevende omgeving

Voor mensen die tijdelijk een rustige omgeving zoeken. Met maximaal 3 medebewoners wordt een soort woongroep gevormd (totaal 4 bewoners). Gezamenlijk wordt het huishouden gedaan en eventueel gekookt. Ook kan er in de tuin gewerkt worden (ter ontspanning) of een groente- en kruidentuintje opgezet. 

Niets moet, maar alles kan gedaan worden om de broodnodige rust te vinden. Wandelen en fietsen in de prachtige omgeving. Schilderen, meditatie en evt yoga behoren ook tot de mogelijkheden. Er zijn een sauna en een bad aanwezig.

Woongroep Rockanje

Het concept

Het concept is eenvoudig: men huurt een gemeubileerde kamer (3 kamers van ongeveer 15 vierkante meter en een kleinere kamer). De huurprijs in afhankelijk van het inkomen en de kamergrootte (400-600 euro/ mnd). De andere ruimtes en tuin zijn gezamenlijk te gebruiken.  Het huishouden en het eten (biologisch) worden gedeeld door het aantal bewoners.

Er is voldoende parkeergelegenheid, het openbaar vervoer is om 400 meter loopafstand en er zijn fietsen aanwezig. Er is evt ook beddengoed te huren.

Contact

DEZE ADVERTENTIE IS NIET MEER BESCHIKBAAR

related posts

UA-135702663-1