Home » Nieuws » Nieuws » Woongroep in Utrecht gezocht voor mij en mijn dochter

Woongroep in Utrecht gezocht voor mij en mijn dochter

door admin

Van 1992 tot 2013 heb ik gewoond en gewerkt in Utrecht Stad als adviseur dans Amateurkunst voor de prov Utrecht. Na overlijden van de vader van mijn kinderen, is mijn zoon in Utrecht gebleven, en ben ik naar West Terschelling verhuisd waar mijn dochter naar school is gegaan. Nu gaat zij studeren en wil ik graag terug naar Utrecht.
Ik deel graag, ben een sociaal mens, en ben naast massagetherapeut klassieke Thai massage, ook masseur bij kanker. Ik geef les in dans en pilates. Ik ben 52 en zeer jong en positief ingesteld. Ik hoop een reactie te krijgen. Ik zoek een fijne plek vanaf zomer 2016. Groet Ankie.
Ik zoek een woongroep waar ik met gelijkgestemden kan wonen met mijn dochter van 16. Ik woon ook op Terschelling, werkzaam als massagetherapeut, en mijn dochter gaat per sep.2016 studeren in Utrecht, daarom wil ik terug.

Contact: info@ankiethuis.nl

related posts

UA-135702663-1