Home » Nieuws » Vraag & Aanbod » Woongroep in centrum Delft zoekt een nieuwe bewoonster

Woongroep in centrum Delft zoekt een nieuwe bewoonster

door admin

Woongroep in Delft Centrum zoekt nieuwe bewoners

Woongroep in centrum Delft zoekt een nieuwe bewoonster
Huur: 300 euro (huurtoeslag is mogelijk), servicekosten 100 euro
Vrij vanaf: 1-8-2021

Ligging

In het centrum, in een grachtenpand, met winkels e.d. op loopafstand,

Gemeenschappelijk ruimten

Badkamers, wc’s (ieder 4), logeerkamer, berging, gereedschapsruimte, fietsenstalling, een grote hal waar gezamenlijke activiteiten kunnen plaatsvinden, een mooie stadstuin, een balkon/dakterras met avondzon en een extra keuken.

Privekamers

De kamers zijn 23-32 m2 en hebben ieder zo hun eigen karakter, deels met klassieke elementen (schouw, tegeltjes, balkenplafond) of bijvoorbeeld een slaapzoldertje.

Beschrijving woongroep

We zijn een kleurrijke, veelzijdige woongroep, mensen met diverse achtergronden. In het pand, dat we als bewonersvereniging huren van woningbouwvereniging Woonbron, leven we in twee eetgroepen van ieder zes personen, die geregeld ’s avonds samen eten in ruime woon-eetkeukens. Daarnaast zijn er gezamenlijke tuin- en klusdagen, houden we jaarlijks een kerstdiner en ontstaan er onderling tussen bewoners van beide keukengroepen initiatieven om samen iets te doen.

Huidige samenstelling

Mannen en vrouwen, variërend in leeftijd van 29 tot 69 jaar, met allerlei beroepen, hobby’s, (ideologische en politieke) achtergronden. De ene is creatief, de ander fysiek actief en weer een ander is meer filosofisch ingesteld; de ene houdt van rust, de ander van levendigheid, sommigen zijn non-vegetarisch, anderen vegetarisch. We zoeken steeds weer de balans in veelzijdigheid. Het huis is (qua indeling en groepssamenstelling) niet geschikt voor kinderen, huisdieren kunnen na instemming bij ons komen wonen.

Gezochte personen

We zijn zoek naar een enthousiaste, actieve nieuwe bewoonster, met voorkeur tussen 28 en 55 jaar. Iemand die bewust kiest voor het leven samen met andere mensen in een woongroep. Die hen respecteert, zich inzet voor het huis, verantwoordelijk voelt bij te dragen met klussen en deelneemt in een van de drie werkgroepen (onderhoud, financiën, coördinatie). Iemand die daar ook de tijd, ruimte en energie voor heeft en neemt. Dit vinden we erg belangrijk, omdat we een deel van het onderhoud, schoonmaken van algemene ruimten en het onderhoud van de tuin als zelfwerkzaamheid gezamenlijk uitvoeren. We zijn niet op zoek naar studenten.

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan via het aanmeldformulier in onderstaande link het liefst voor maandag 5 juli.

https://wgkm75.wordpress.com

related posts

UA-135702663-1