Home » Nieuws » Vraag & Aanbod » Woongroep ‘DE POLI’ zoekt een stelletje met kluservaring

Woongroep ‘DE POLI’ zoekt een stelletje met kluservaring

door admin

Naam woongroep:

De Poli, pand 4

Huur

€620,- p/maand (totaal, voor 2 personen)

Beschrijving prijs p/maand

De huurprijs is inclusief g/w/l, wifi en toiletpapier.Kale huur voor de twee units (2x€130) = €260GWL (2x€150) = €300 Klusborg: (2x €30) = €60 (zie onder voor toelichting) Vrij vanaf15 december 2023. Je hebt tot 24 november om een brief te sturen

Stad Groningen

Het pand is gelegen aan de Emmastraat en de achterkant van het pand kijkt uit op het ORKZ.

Gemeenschappelijke ruimte(s)

Jullie delen op de eerste verdieping de wc en de douche. Verder delen jullie een wasmachine en een droger met het hele huis.

Privé ruimte(s)

Een woonkamer 37 (m2) met balkon en twee ruimtes van elk ±13 m2, die als slaap/ studeerkamers gebruikt kunnen worden. Alles is op de eerste verdieping.

Beschrijving woongroep

Wij wonen met (de oude bewoners nog meegeteld) 7 personen in een vrijstaand pand dat onderdeel is van de Woongroep ‘de Poli’. In het totaal bestaat de vereniging uit 4 panden en het totaal aantal bewoners is 20. In ‘Pand 4’ (Emmastraat nr 29) komt nu een plek vrij voor een stel. Als huis gaan we heel vrij met elkaar om. Zo hebben we geen wekelijkse verplichtingen (behalve schoonmaken 😉 maar vinden we het wel reuze gezellig om gelegenheden als verjaardagen, Sinterklaas of kerst als aanleiding te nemen om bij elkaar te komen.

Klussen in/aan, en om de panden maakt een belangrijk deel uit van het wonen in de Poli. Het merendeel van het dagelijks onderhoud doen we zelf. Denk aan schilderwerk, stucen, vloeren leggen, elektra aansluiten etc. Met het oog op verduurzaming en groter onderhoud komende jaren, zijn we actief op zoek naar mensen met kluservaring en klusambitie.

We dragen samen zorg voor de mooie panden en de tuin en per pand verdelen we jaarlijks klussen. Ook betaal je maandelijks een ‘klusborg’ van €30,- pp per maand. Als je aan het eind van het jaar al je klussen gedaan hebt, krijg je dit bedrag terug gestort. Het is een rookvrij huis, het staat je natuurlijk vrij om dat wel op je eigen balkon te doen.

Huidige samenstelling

Christy (29 jaar) en Jan(29 jaar), Claudet (35 jaar), Anna(34 jaar) en Tomm(37 jaar) en Ieke (bijna 1 jaar).

Gezochte personen

Gezien de indeling van de ruimtes zijn we op zoek naar een stel. Zoals hierboven omschreven is het voor de woongroep en voor ons pand belangrijk dat jullie kluservaring hebben, dit ook leuk vinden en proactief zijn in het organiseren / uitvoeren van taken en klussen. We zoeken het liefst mensen tussen de 27 en 35 jaar. Een pre is wanneer je je ook aan de woongroep wil verbinden, bijvoorbeeld door een bestuursfunctie te willen invullen.

Stuur je brief waarin jullie je voorstellen en jullie je onderbouwen waarom jullie hier willen wonen voor 24 november. De kennismakingen worden op 6 december gepland (in de avond).

Informatie:

Claudet Roelofs – clauroelofs@hotmail.com

 

related posts

UA-135702663-1