Home » Nieuws » Woongroepen » Wonen in de Zilvermeeuw?

Wonen in de Zilvermeeuw?

door admin

In 16 appartementen doen 23 personen dit met gezamenlijk gebruik van enkele gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een grote tuin.

Woongroep de Zilvermeeuw is al in 1989, in samenwerking met een woningcorporatie, gestart met de bouw van een 2 verdiepingen tellend appartementencomplex met 8 woningen per laag en in het midden gemeenschappelijke ruimtes. 

Het complex staat In de nieuwbouwwijk Velserbroek in de nabijheid van IJmuiden, Haarlem, Beverwijk en Amsterdam. Het Recreatiegebied Spaarnwoude is vlakbij en op minder dan honderd meter is een winkelcentrum.

Zelfstandig wonen is ons devies gecombineerd met het sociale contact van goed nabuurschap. Ook worden groepsactiviteiten ontplooid, zoals gezamenlijk koffiedrinken als dit uitkomt en regelmatig koken voor elkaar. Wil je creatief bezig zijn? Daarvoor hebben we een hobbyruimte en werkplaats. Regelmatig wordt op een groot scherm een film gedraaid en voor wel bijna iedere klus is wel een techneut met kennis van zaken aanwezig.

Ieder kan doen wat hij of zij wil en zelfs met inachtneming van 1,5 meter afstand zijn nog heel wat sociale contacten mogelijk in onze woongroep. Vooral op warme zonnige dagen is de ruime tuin hiervoor echt een uitkomst.

Zie: www.woongroepdezilvermeeuw.nl of www.woongemeenschapdezilvermeeuw.nl

related posts

UA-135702663-1