Home » Nieuws » Vraag & Aanbod » Werving nieuwe bewoners boeren woonerf Vijfhoeven in Lopik

Werving nieuwe bewoners boeren woonerf Vijfhoeven in Lopik

door admin

Vijfhoeve

Wij Dick (69), Tineke (64), Paul (63), Annelies (64), Joost (40), Lizzy (34), Lot (4) en Elias (2), Gaby (33) en Robin (29) zijn op zoek naar deelnemers om het boeren woonerf Vijfhoeven in Lopik te delen en samen te onderhouden.

In november 2021 zijn we, na een bijzondere en mooie kennismakingsperiode, dit project met elkaar aangegaan. Ondertussen zijn de twee schuurwoningen gebouwd en zijn we gestart met het verbouwen van het achterhuis. In de benedenverdieping gaan Gaby en Robin wonen en voor de twee kleinere boven appartementen zijn we op zoek naar één persoon per appartement in de leeftijd van 30 tot 55 jaar.

Onze visie en de Vijf Pijlers

De visie en de Vijf Pijlers van het project staan voor ons allemaal centraal. Ieder van ons draagt, op eigen manier en met eigen talenten, bij aan het verder brengen van het project. Doordat het project niet alledaags is, vraagt het bevlogenheid, tijdsinvestering en een geloof in de visie van het project.

Schuurwoningen

Dick en Tineke zijn na 40 jaar wonen op de boerderij verhuisd naar een van de schuurwoningen. Paul en Annelies en Joost en Lizzy, Lot en Elias, wonen sinds deze zomer op Vijfhoeven. De appartementen die nu beschikbaar komen zijn ±65m2. De appartementen bevinden zich in het achterhuis van de oude boerderij op de eerste verdieping.

Moderne appartementen

Een grote verbouwing zal de komende 3 maanden het plekje omtoveren tot moderne appartementen met een vide als slaapkamer. De kosten worden momenteel geschat tussen de 300.000 en 350.000 euro. Je wordt daarbij ook mede-eigenaar van het erf, de schuren, de dieren, de moestuin en het overige land met boomgaard.

Nieuwgierig?

Word je warm van bovenstaande en hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Voor meer informatie raden wij jullie aan om de site te bezoeken en alles goed door te nemen wat daarop staat: https://www.vijfhoeven-erfdelen.nl/

Aanmeldprocedure

De procedure van de mensen die bij ons op Vijfhoeven willen komen wonen is als volgt:
• Heb je belangstelling, laat het ons weten via het email adres; vijfhoeven@kpnmail.nl.
• Vertel in een toelichting wie je bent en wat je aanspreekt om op Vijfhoeven te komen wonen.
• De selectieprocedure voor het appartement staat open tot 11 november 2023.
• We maken een selectie voor kennismaking met belangstellenden op 18 nov 2023.
• Na de kennismaking wordt het verdere selectieproces bepaald.

We kijken ernaar uit om jullie reacties te lezen!

Warme groeten,

De Vijfhoevers

 

 

related posts

UA-135702663-1