Home » Nieuws » Nieuws » Op zoek naar woongroepen in Amsterdam die een woning huren van een wooncorporatie

Op zoek naar woongroepen in Amsterdam die een woning huren van een wooncorporatie

door admin

Beste woongroep,

Ik ben shohaijb Sahran en zit in de laatste jaar van de opleiding Sociaal Juridsche Dienstverlening. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek. Het onderzoek die ik verricht gaat over de samenwerking tussen woongroepen en wooncorporaties in Amsterdam. Welke wooncorporatie maakt niet uit. Graag wil ik in gesprek met woongroepen in Amsterdam die een woning huren van een wooncorporatie. Het doel van het gesprek is om te achterhalen hoe de samenwerking gaat en wat wel en niet goed gaat en waar de wooncorporaties in Amsterdam aan moeten werken. Woon jij of ken jij een woongroep in Amsterdam die een woning huurt van een wooncorporatie dan mag je contact met mij opnemen.

Bij voorbaat dank.

 

Contact: shohaijb@live.nl

related posts

UA-135702663-1