Home » Nieuws » Vraag & Aanbod » Vereniging Woongroep Surplus – Utrecht

Vereniging Woongroep Surplus – Utrecht

door admin

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleine, maar steeds groeiende groep vijftigers en zestigers uit Utrecht en omgeving.
Vanaf 2006 zijn we druk met het verwezenlijken van een woongroep.

Ons doel

Met elkaar een woonsituatie creëren waarin men zelfstandig, met behoud van privacy, in woongroepverband kan wonen en leven. Op deze manier kunnen bewoners elkaar inspireren, gezelligheid bieden en faciliteiten delen. Goed nabuurschap, zonder de intentie om elkaar te verzorgen.

Vereniging Woongroep Surplus

Inmiddels is in 2009 de vereniging Woongroep Surplus opgericht. De groep bestaat nu uit ca. 40 personen, stellen en alleengaanden. Dit komt neer op 20 tot 24 wooneenheden, dat is het streefgetal, waarvan gedacht wordt dat het voldoende privacy biedt en voldoende mogelijkheden tot het delen van faciliteiten.

Waar gaan we wonen?

We zijn overeen gekomen naar een locatie te zoeken binnen 30 km van de stad Utrecht, met voldoende voorzieningen, zoals bijvoorbeeld goed openbaar vervoer. Maar inmiddels is duidelijk, dat velen de woongroep graag in de stad Utrecht gesitueerd zien, liefst zelfs in Utrecht Oost of daar tegenaan. We zijn ons ervan bewust dat het niet mee zal vallen, dat te realiseren.

Wilt u meer weten?

Is uw belangstelling gewekt en wilt u meer informatie over de woongroep? Dan kunt u via onderstaande personen contact opnemen met Woongroep Surplus.

  • Rolf de Groot (voorzitter)
  • Kees Wijnhorst (secretaris) email

related posts

UA-135702663-1