Home » Nieuws » woningaanbod » Stadionweg 68 1077 SN Amsterdam

Stadionweg 68 1077 SN Amsterdam

door admin

€ 1.750.000 k.k. | Heeren Makelaars

Centraal gelegen in Amsterdam Zuid ligt dit charmante familiehuis (ca. 230m²). Het royale herenhuis met riante achtertuin is zeer goed ingedeeld en is voorzien van maar liefst zeven slaapkamers. Een plafondhoogte van ruim drie meter zorgt voor bijzonder veel lichtinval. De woning biedt veel verbouwingsmogelijkheden en is helemaal naar eigen smaak in te richten.

Kortom: een heerlijk gezinshuis op een toplocatie!

Ligging/bereikbaarheid:

Dit gedeelte van de Stadionweg is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen (ring A10). Het treinstation Amsterdam Zuid is op loopafstand met directe verbindingen naar Centraal of Schiphol. Tevens zeer gunstig gelegen ten opzichte van het Beatrixpark, de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat. De diversiteit aan winkels en gezellige restaurantjes maken deze buurt tot een van de meest geliefde buurten van Amsterdam. Het Concertgebouw, alle grote musea en het Vondelpark bevinden zich op 5 à 10 min fietsafstand. De woning ligt om de hoek van verschillende goede basisscholen, middelbare scholen, de British School en de Amsterdam International Community School. In dit stadsdeel is het mogelijk om zonder wachtlijst twee parkeervergunningen te verkrijgen per adres.

Indeling:
Begane grond:

Eigen entree. Tochtportaal. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De royale woonkamer is ruim 12 meter diep en heeft een karakteristieke houten vloer. De kamer biedt mogelijkheden tot het creëren van bijvoorbeeld een woonkamer en-suite. Middels openslaande deuren bereikt u de riante achtertuin. In de hal is er een separaat toilet met fontein. Aan de achterzijde ligt de keuken met een deur die tevens toegang geeft tot de tuin.

De kelder (ca. 38 m²) is vanuit de hal te bereiken en kan uitstekend als speelruimte of berging fungeren.

Eerste verdieping:

Via de statige trap komt u op de eerste verdieping. Aan de voorzijde een goed bedeelde slaapkamer. Deze kamer heeft toegang tot het balkon aan de straatkant dat is gelegen op het zuiden. Hiernaast bevindt zich de badkamer met wastafel en douche. Een ruime slaapkamer aan de achterzijde die ook toegang heeft tot een eigen balkon. Aan de achterzijde vindt u nog een slaapkamer met toegang tot hetzelfde balkon. In de hal bevindt zich een separaat toilet met fontein. Alle kamers beschikken over inbouwkasten.

Tweede verdieping:

Overloop met toegang tot alle vertrekken. Zowel de voor- als de achterzijde beschikken over een grote en een kleinere slaapkamer. Vanuit de hal en grote slaapkamer aan de achterzijde is er toegang tot een tussengelegen badkamer/keuken voorzien van douche, wastafel en gasfornuis. Vanaf de overloop is er toegang tot het toilet met fontein en een separate kast. Ook deze verdieping heeft veel inbouwkasten.

Bijzonderheden:

– Royaal familiehuis van ca. 230m² (NEN2580 – meetrapport aanwezig)
– Heerlijke, riante tuin
– Hoge plafonds
– Zeven slaapkamers
– Voortdurend recht van erfpacht van de Gemeente Amsterdam, Algemene Bepalingen 1994
– Erfpacht: canon bedraagt € 4.698,99 per jaar, 5-jaarlijks geïndexeerd, tijdvak tot 28-02-2053
– Geen gebruik gemaakt van gunstige voorwaarden nieuwe tijdvak
– Ouderdomsclausule van toepassing
– Niet-zelfbewoningsclausule en asbestclausule van toepassing
– “As is where is” clausule van toepassing
– Parkeren via vergunningstelsel (bron: Parkeren en Verkeer, Gemeente Amsterdam)
– Oplevering in overleg. Kan per direct!

Bron: https://www.funda.nl/koop/amsterdam/huis-41247100-stadionweg-68/

related posts

UA-135702663-1