Home » Nieuws » Vraag & Aanbod » Nog enkele plekken te vergeven op Centrumeiland IJburg

Nog enkele plekken te vergeven op Centrumeiland IJburg

door admin

Centrumeiland IJburg

Op Centrumeiland IJburg ontwikkelen 25 enthousiaste mensen een gebouw met 22 middeldure, 8 sociale huurwoningen en grote gemeenschappelijke voorzieningen. Het zijn 2- en 3 kamerwoningen van ongeveer 45 tot 72m². Iedereen heeft een eigen voordeur, maar we doen als leden ook veel samen: muziek maken, urban farming, koken, autodelen noem maar op. In allerlei opzichten kiezen we voor een duurzaam en energieneutraal gebouw. Dat gebouw maken we samen, onder begeleiding van professionals! We leveren de woningen op in het najaar van 2023. Dat is onze streefdatum.

Op dit moment hebben we nog enkele plekken te vergeven: er is nog ruimte voor 5 huishoudens in de middeldure woningen ( ca. € 950 p.m.). We zijn specifiek op zoek naar bewoners van 50 jaar en ouder, omdat we streven naar een divers samengestelde groep. Onze leden zijn in alle opzichte een mooie weerspiegeling van de Amsterdamse samenleving. Het is goed om te weten dat het gebouw en de woningen levensloop-geschikt is.

Spreekt gezamenlijk wonen jou aan met genoeg ruimte voor jezelf? Wil jij met ons je krachten bundelen en de komende 1,5 jaar bijdragen aan de ontwikkeling van wooncoöperatie Akropolis-IJburg?
Kijk dan snel op https://akropolis-ijburg.nl/ en vul het interesseformulier in. Je interesse tonen is altijd vrijblijvend.

related posts

UA-135702663-1