Home » Nieuws » Vraag & Aanbod » Medio 2022 komt er een woning vrij in ons cluster de Suite aan de Tourslaan 31 in Eindhoven

Medio 2022 komt er een woning vrij in ons cluster de Suite aan de Tourslaan 31 in Eindhoven

door admin

Medio 2022 komt er een prachtige woning vrij op de eerste etage in ons cluster de Suite aan de Tourslaan 31 in Eindhoven. Wij zijn een onderdeel van de Vereniging Centraal Wonen Lismortel in de Achtse Barrier.

Het appartement bestaat uit een ruime, lichte woonkamer (40 m2) met open keuken. Aansluitend een balkon/loggia met uitzicht op onze groene voortuin.

Verder zijn er een douche, een toilet en 2 slaapkamers (13 m2 / 14 m2). Via een vaste trap kom je op de zolderverdieping, met 2 -keurig afgewerkte- slaap- of studeerkamers van ieder 11 m2.

Huurprijs

De huur voor deze woning is bij benadering 750 euro. Daar komt ongeveer 200 euro voor de gezamenlijke energierekening bij. Het is mogelijk om voor deze woning huurtoeslag aan te vragen.

Overige voorzieningen

Naast de eigen woonruimte, hebben we de beschikking over gezamenlijke ruimtes en faciliteiten in en om huis. Een huiskamer (40 m2) met keuken (15 m2), bijkeuken met 2 wasmachines, grote berg- en droogzolder, 2 bergingen en onze grote groene tuin rondom het huis.

Recent is al het glas in de ramen vervangen door HR++glas en zijn buitendeuren en kozijnen van binnen en buiten geschilderd en waar nodig gerenoveerd.

Wat wij zoeken

Wij zoeken voor deze woning twee volwassenen met 1 of meer kinderen of een kinderwens. Gezien de opbouw van de bewoners in de Suite, hebben we een voorkeur voor ten minste één man. Wij zoeken niet-rokers en vanwege allergieën is het helaas niet mogelijk om huisdieren mee te brengen.

We zoeken huisgenoten die zich betrokken voelen bij Centraal Wonen en die hier ook bewust en met overtuiging voor kiezen. Met de bereidheid daar ook daadwerkelijk een bijdrage aan te leveren.

Samenstelling bewonersgroep

In ons huis wonen vanaf medio 2022 nog 5 huishoudens: 4 alleengaanden en een echtpaar. Vijf vrouwen en een man in de leeftijd van 28 tot 80 jaar.

Belangstelling?

Belangstellenden kunnen dit met een toelichting (motivatie, huidige situatie) via de mail laten weten aan Annemieke van Melzen op avanmelzen6@hotmail.com (denk aan de 6) We sturen je dan een uitgebreidere beschrijving en karakterisering van ons cluster. Daarna maken we wellicht een afspraak met jullie voor een eerste gesprek met twee van onze bewoners.

 

Zie voor verdere algemene procedure ook www.cwlismortel.nl

related posts

UA-135702663-1