Home » Nieuws » Vraag & Aanbod » Ik zoek een huisje in een woongroep in de omgeving van Houten

Ik zoek een huisje in een woongroep in de omgeving van Houten

door admin

Gemeente Houten

Hallo mensen,
Mijn naam is Wim Elberse. Ik zeg op voorhand dat ik niet zo n schrijver ben. Dat soort dingen gaat mij niet zo makkelijk af  maar ik doe mijn best .

Even voorstellen

Ik zal even iets over mij zelf vertellen . Ik ben geboren in 1964 te Werkhoven
Door de jaren heen heb ik in de bouw gewerkt als glas- en puien plaatser. Doordat twee keer het bedrijf waar ik werkte over de kop ging ben ik als zelfstandig ondernemer verder gegaan. Echter doordat ik een hernia kreeg en bij nader onderzoek bleek in artrose in mijn hele lichaam te hebben kon ik niet meer werken in dit zware beroep  en ben ik afgekeurd .

Ik ben op zoek naar een woongroep in de omgeving van Houten

Ik woon nu nog in Oostvoorne maar ik wil heel graag terug in de omgeving van Houten wonen .
Daar woont mijn moeder en broer met zijn gezin en mijn zus in Utrecht. Mocht ik in de toekomst hulp nodig hebben dan kunnen zei mij dat ook bieden . Ik ben voor de rest gezond. Ik ben op zoek naar een een woning in een woongroep (in de omgeving van Houten dus) met woonkamer, slaapkamer, keuken en douche/toilet.
Het hoef niet groot te zijn ik ben alleen .

Reageren

Reacties via email aub.

related posts

UA-135702663-1