Home » Nieuws » Vraag & Aanbod » Ik zoek een (grote) woongroep, waar sociale betrokkenheid en mondiale solidariteit kernwaarden zijn

Ik zoek een (grote) woongroep, waar sociale betrokkenheid en mondiale solidariteit kernwaarden zijn

door admin

Ik ben sociologe/antropologe, 40 jaar, en na acht jaar in Bolivia te hebben gewoond sinds januari weer terug in Nederland. Zoals jullie begrijpen ben ik nog een beetje aan het aarden hier en dus ook op zoek naar permanente woonruimte.

Ik ben geboren en getogen Amsterdammer, maar inmiddels voel ik me eigenlijk meer een wereldburger. Een “Europese Latina”, zo ben ik eens genoemd en zo voel ik me ook… sociaal, open, spontaan en makkelijk in gezelschap. Ik hou van gezelligheid, samen koken/eten, klussen, tuinieren, talen, meditatie, dansen en reizen. Ik heb jaren huizen gedeeld met anderen, ook met mensen van verschillende nationaliteiten en leeftijden, en ben daar heel flexibel in.

Ik zoek een (grote) woongroep, waar van alles gebeurt en waar sociale betrokkenheid en mondiale solidariteit kernwaarden zijn. Het liefst in de randstad. En met een poes in huis, ben ik helemaal gelukkig. 🙂

Klik hier om te reageren.

related posts

UA-135702663-1