Home » Nieuws » Nieuws » Het Gezinshuis in Ermelo heeft plaats voor twee jongeren met een verstandelijke beperking

Het Gezinshuis in Ermelo heeft plaats voor twee jongeren met een verstandelijke beperking

door admin

Het Gezinshuis in Ermelo is een  kleinschalige  woonvoorziening op de Veluwe voor jong- volwassenen met een verstandelijke beperking.

Ons doel is om gewoon leven en wonen te bieden in een beschermde leefomgeving. De specifieke begeleiding is afgestemd op een vast dagritme, Structuur, regelmaat en toezicht. Daarnaast streven we ernaar om de jongeren geborgenheid, veiligheid en ondersteuning te laten ervaren om zo een stabiel leven op te kunnen bouwen.

We zijn kleinschalig. We willen de sfeer en huiselijkheid van een gezin nastreven zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Dat betekent dat er voor drie jongeren plaats is. De medewerkers van Het gezinshuis hebben jarenlang ervaring in het begeleiden van jongeren met een verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek. Voor advies en ondersteuning wordt er samengewerkt met een orthopedagoog.

Ieder mens is uniek met zijn eigen interesses en belangstelling, je bent goed in wat je leuk vind om te doen. Het is belangrijk dat je een daginvulling hebt die bij je aansluit. Er is keuze uit een  breed aanbod van dagbesteding, wat varieert van dierverzorging, zorgboerderij, plantenkas, tuinonderhoud, licht productiewerk of creatief bezig zijn. Dit wordt afgewisseld met sporten, wandelen en zwemmen.

In de omgeving zijn er mogelijkheden om naar het strand te gaan. Er kan  gefietst en gewandeld worden in de landelijke omgeving. Het huis ligt op 100 meter  een manege waar je kunt paardrijden maar waar ook dagbesteding geboden kan worden. In overleg worden er gezamenlijke uitjes en vakanties georganiseerd.

Er is plaats voor twee jongeren ( jongen of meisje) met een verstandelijke beperking. We verwachten dat je respect hebt voor je medebewoners en huisregels. Gezien de bouw van het huis is het belangrijk dat je mobiel bent en kunt traplopen. We gaan er van uit dat je overdag naar dagbesteding of werk gaat.

 

Voor informatie of contact:

Reina van Loo,

email: reinavanloo@live.nl

Tel: 0619608382

related posts

UA-135702663-1