Home woningaanbod Emmalaan 23 3581 HN Utrecht

Emmalaan 23 3581 HN Utrecht

door admin

€ 1.400.000 k.k. (Alberts & Muus Wonen B.V.)

Omschrijving

Utrechts finest!

Een fantastisch gezinshuis met volop ruimte en mogelijkheden, denk hierbij ook aan kantoor of praktijk aan huis als mogelijkheid. Dit in een bruisende exclusieve omgeving met diverse voorzieningen in de vorm van hoogwaardige scholen, horeca, winkels e.d. Daarnaast zeer gunstig gesitueerd t.a.v. de diverse uitvalswegen en met de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein.

Zelden komt op deze toplocatie een dergelijk herenhuis beschikbaar, de ervaring is namelijk dat bewoners hier decennialang resideren. Op deze plek geniet u dan ook van de prachtige stijlvolle herenhuizen, de lommerrijke laan en natuurlijk het monumentale Wilhelminapark. Daarnaast zijn ook allerhande voorzieningen in de buurt aanwezig waaronder diverse scholen, restaurants en winkelvoorzieningen.

Object

Het betreft een Rijksmonumentaal gebouw gelegen op een van de meest gewilde locaties in Utrecht-Oost. Het object kent een gemengde bestemming en is hierdoor multi-functioneel te gebruiken (woning of bijvoorbeeld kantoor). Het object beschikt nog over zeer veel fraaie originele details. Hierbij valt te denken aan het trappenhuis met een prachtige versiering, glas- in-lood, terrazzo vloer in de hal, ornamenten plafonds, paneeldeuren, beslag, lambriseringen, schouwen e.d.

Entree:

Vanuit de voortuin met mogelijkheid voor bijvoorbeeld het parkeren van de fietsen komt u na het openen van de statige voordeur binnen door het tochtportaal in de centrale hal. Wat bij binnenkomst direct opvalt zijn de prachtige terrazzo-vloer en het originele trappenhuis met Jugendstil versieringen.

begane grond:

De begane grond beschikt over een achterom waarbij aan de achterzijde op eigen terrein een mogelijkheid is tot parkeren. De begane grond beschikt thans over een viertal ruimtes. Vanuit een van de kamers aan de achterzijde is de kelder te bereiken.

1e verdieping:

De eerste verdieping kent een uitzonderlijke hoogte (ca. 3.66 m) en beschikt over zeer fraaie ornamenten plafonds en originele schouwen. De verdieping telt twee grote kamers en een voorzij-kamer. Op de ruime overloop bevindt zich een separaat w.c.. De kamer aan de voorzijde beschikt over openslaande deuren naar een robuust balkon met uitzicht over de Emmalaan.

2e verdieping:

De tweede verdieping kent eveneens een fraaie hoogte en beschikt over twee ruime kamers. De achtergelegen kamer beschikt over een balkon over de breedte van de kamer, daarnaast een separaat w.c. op de overloop.

3e verdieping:

Spectaculaire kapverdieping met balken in het zicht. Sprake is van zwaluwstaartverbindingen met deels plat dak. Aan de achterzijde bevindt zich een klein balkon met een mooi uitzicht. De ruimte is thans grotendeels open met hierbij een tweetal kamers aan de voorzijde. Aan de voorzijde bevindt zich een origineel zogeheten “koeienoograam”.

Het pand is reeds geruime tijd als kantoor in gebruik en zal voor woongebruik enige verbouwing behoeven. Dit moet, met nagenoeg alle geliefde oorspronkelijke elementen nog aanwezig, fantastisch zijn om te mogen doen!

Metrage

Het object is ingemeten conform NEN 2580.
Het bruto vloeroppervlak (bvo) bedraagt: ca. 398,0 m2
Het gebruiksoppervlak (gbo) bedraagt: ca. 351,5 m2

Het meetrapport conform NEN2580 is op aanvraag beschikbaar. Eventuele over- of ondermaat wordt niet verrekend.

Kadastraal

Gemeente: Abstede
Sectie: C
Nummer: 2782
Kadastrale grootte: 217 m2

Bestemming:

Op basis van het bestemmingsplan Wilhelminapark, Buiten- Wittevrouwen is de bestemming van het pand Gemengd-5 (GD-5). De voor Gemengd-5 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a) wonen, al dan niet in combinatie met een aan-huis-verbonden- beroep of bedrijf dan wel een bed & breakfast;
b) kantoren;
c) de bij de bestemming behorende groenvoorzieningen, nutsvoorzieningen, water, tuinen, erven en terreinen.

Bron: https://www.funda.nl/koop/utrecht/huis-87981790-emmalaan-23/

related posts

UA-135702663-1