Home » Nieuws » Vraag & Aanbod » Dringend op zoek naar een woning in omgeving Amersfoort

Dringend op zoek naar een woning in omgeving Amersfoort

door admin

Ik ben Malvin Gopalrai, 40 jaar , Graphic Designer/fotograaf en kok voor een Ggz instelling, het RIVM en woon in het Soesterkwartier noodgedwongen op een zolderkamertje na een scheiding van 12 jaar vanuit een eengezinswoning in Schothorst. Ik heb ook een zoontje van 9 jaar. Hij is heel rustig en lief en luistert erg goed. Geen vervelend joch. Ik ben zelf erg netjes aardig en hou graag rekening met een ander. Ik ben eerlijk en vriendelijk.

Er is hier onder mij sinds kort een meisje komen wonen die maar geen rekening met ons wilt houden. Je hoort echt alles. Ik zoek echt iets anders. Graag voor een langere periode. Dit zou ideaal zijn. Ik ben zelf geboren in Soest. Het is zo moeilijk voor mij om maar aan een woning te komen. Ik heb maar 1 kans nodig. Ik zal u zeker niet teleurstellen. Ik betaal nu erg veel voor de huur voor een kamer van 5 vierkante meter. En ik loop alle kosten mis vanuit de belastingdienst omdat ik maar steeds van kamer naar kamer ga. Ik kan mij heel goed voorstellen dat er meer mensen reageren. En ik hoop niet dat u denkt weer iemand met een zielig verhaaltje, maar ik ben echt eerlijk en ik trek dit echt niet meer. We horen echt alles. Ik hoop dat u mij/ons een kans wilt geven. Mn kind heb ik overigens drie dagen in de week. Dus niet altijd.

Ik ben begeleider/kok voor een ggz instelling in Soesterberg en deels kok bij het RIVM te Bilthoven. Ik kreeg afgelopen vrijdag bericht van mijn huurbaas en hij heeft dus de huur opgezegd. Ik heb nu 3 maanden om iets anders te vinden. Begin mei moet ik eruit met mijn zoon. Ik heb een zoon van 9 jaar en hij zit in groep 6. Ik ben even helemaal ten einde raad. Sinds mijn scheiding 3 jaar geleden ben ik steeds van kamer naar kamer aan het verhuizen en merk dat onze gezondheid echt achteruit gaat. We leven nu op een klein zolderkamertje in het Soesterkwartier. Ik en mijn zoon kunnen maar niet aarden. Ik heb twee keer gekocht in Amersfoort. 1 appartement op het Piet Mondriaanplein en 1 eengezinswoning in Schothorst te Abraham Blankaartsingel.

Ik sta sinds 3 jaar ingeschreven bij Woonnet regio Amersfoort. Maar helaas beland ik vaak op nummer 345/765 en de loting woningen gaan ook zo mijn neus voorbij. Ik weet echt even niet wat ik moet doen. Ik aard maar niet afgelopen 3 jaar met mijn zoontje en ik ben echt ten einde raad. Ik ben een keiharde werker, eerlijke nette vrolijke jongeman dat echt veel voor een ander doet. Nu moeten we hier weg en ik weet niet waar we heen moeten. Kunt u mij alsjeblieft helpen? Ik leef nu afgelopen 3 jaar met zoon op (zolder)kamers. We moeten het toilet en douche delen met andere. Ik wil dit niet voor mijn zoon. Het is echt vies en niet hygiënisch. Ook blowen en gebruiken ze veel drugs hier in het pand.

Ik kom uit een gezonde situatie, maar beland steeds meer in een negatieve slechte situatie. Ik doe mijn cv er even bij zodat u een beter beeld heeft over mij. Overigens heb ik al twee keer met het vierde huis contact opgenomen(zelfs betaald), maar zij kunnen mij helaas niet helpen omdat er geen sprake is van moordbedreigingen of mishandeling of aangifte bij de politie. Ik heb erbij vermeld dat onze gezondheid nu echt aangetast word. En de stress is erg hoog. We staan straks op straat. Ik kan ook bij niemand terecht!! Ik hoop echt dat iemand ons kan helpen. Hopende op uw bericht terug. ????????

Als u vragen heeft voor mij aarzelt u niet en ik sta u graag te woord. Het financiële stuk kan ik makkelijk opbrengen. Bewijzen, loonstroken kortom alles is aanwezig.

Ps. Ik ben ook technisch dus zal de woning ook zeker onderhouden.

Informatie en reacties: gsi32@hotmail.com of 0610185656.

related posts

UA-135702663-1