Home Vraag & Aanbod De Vrije Wester zoekt een nieuwe buurman of -vrouw

De Vrije Wester zoekt een nieuwe buurman of -vrouw

door admin
50+ wooncluster ‘De Vrije Wester’

De Vrije Wester zoekt een nieuwe buurman of -vrouw

Per 1 juni 2020 komt een woning vrij met een balkon op het zuidoosten. Hiervoor zoeken wij een nieuwe bewoner tussen de 50 en 65 jaar. De huidige bewoners variëren in leeftijd tussen 58 en 85 jaar. De woningen zijn bedoeld voor één persoon en wij beschikken niet over een logeerkamer.

Nieuwe buurman of buurvrouw

De netto huur is afhankelijk van het inkomen, zie de website van Woningcorporatie Rochdale voor de inkomenseis: https://www.rochdale.nl/inkomensvoorwaarden/. Verder betaalt elke bewoner een maandelijkse bijdrage van €18,15 t.b.v. gemeenschappelijke uitgaven.

Informatie

Graag ontvangen wij van u informatie m.b.t. onderstaande punten, zodat wij ons een beeld kunnen vormen.

  • leeftijd
  • huidige woonsituatie
  • werkzaamheden / bezigheden
  • zelfredzaamheid
  • wel/niet samenwonend
  • wel/niet roken
  • muziekinstrument
  • huisdieren
  • verwachting / motivatie om in een wooncluster te wonen.

Aanmelden

Deze informatie ontvangen wij graag voor 10 april ‘20 d.m.v. een email naar Willemijn Damave, devrijewester@gmail.com, onder vermelding van AANMELDING. Vervolgens nodigen wij een aantal kandidaten uit voor een gesprek op onze locatie en een bezichtiging. Naar verwachting zal dit zijn in de week van 20 april.

50+ wooncluster ‘De Vrije Wester’

Ons 50+ wooncluster ‘De Vrije Wester’ bestaat uit 9 zelfstandige woningen van ca 50 m2 en een gemeenschappelijke ruimte op de 4e (bovenste) etage van een appartementengebouw aan de De Wittenkade (Westerpark) in Amsterdam. Elk appartement heeft een berging in de kelder. Er is een lift en een grote gemeenschappelijke ruimte. In de buurt zijn veel winkels. Wij ondernemen geen gezamenlijke groepsactiviteiten. Wél geven wij elkaar, indien nodig, basiszorg – maar geen mantelzorg. We zijn goede buren. De nadruk in onze cluster ligt op privacy en zelfstandigheid. We hechten aan rust en willen geen geluidsoverlast, bijvoorbeeld door luide muziek/instrumenten of luidruchtige huisdieren.

Contact:

De Vrije Wester
Willemijn Damave
Mail:  devrijewester@gmail.com

related posts

UA-135702663-1