Home » Nieuws » woningaanbod » Buiten Vissersstraat 4 1013 GB Amsterdam

Buiten Vissersstraat 4 1013 GB Amsterdam

door admin

€ 925.000 k.k. (Hoekstra en van Eck Amsterdam Centrum)

Omschrijving

Wauw, dat is de eerste reactie als je hier binnenstapt. Een fantastische locatie midden in het levendige hart van Amsterdam en een zeer luxe en karaktervol huis. Dat maakt dit een unieke object waar jij als fijnproever van gaat watertanden. Hier komt alles bij elkaar, hier klopt alles.

Indeling

Met totaal 5 woonlagen is hier op elke laag weer een nieuwe verrassing te ontdekken. De modernisering van dit gemeentelijke monument is zeer smaakvol en luxe uitgevoerd, zonder daarbij het hart en het karakter van de woning uit het oog te verliezen.

Begane grond

Via de entree stap je meteen de zeer luxe woonkeuken binnen. Dit is het hart van de woning. Hier kook je met vrienden, hier eet je aan de grote tafel en hier geniet je van het leven.
De prachtige betonvloer en de fantastische grote keuken zorgen voor een warm welkom. Er is plek voor al je mooie keukenspullen, al je voorraad en al je pannen. Het lange aanrecht doet de ruimte eer aan. Uiteraard is de keuken voorzien van de modernste snufjes en mooie ingebouwd apparatuur.

Aan de voorzijde is onder de trap een fijne trapkast voor extra voorraad en bijvoorbeeld je stofzuiger.
Aan de achterzijde is het toilet en een extra berging voor voorraad of je fiets.

Eerste verdieping

Via de trap komen we op deze ruime verdieping. De balken in het plafond en de mooie houten vloer zorgen hier voor een heerlijke sfeervolle ruimte. Een grote bank en grote meubels komen hier helemaal tot hun recht. Hier kun je naar eigen behoefte je indeling maken.
Aan de achterzijde is een serre.

Tweede verdieping

Ook op deze verdieping is de originele houten vloer bewaard gebleven. De verdieping is opgesplitst in 2 kamers. Een kamer aan de voorzijde waar de trap doorheen loopt en een achterkamer met toegang tot een kleine badkamer met douche, toilet en wastafel.
De voorkamer heeft openslaande deuren naar een Frans balkon. Deze ruimte is ook prima als werkkamer in te richten.

Derde verdieping

Ook op deze verdieping is de houten vloer en is aan de voorzijde een Frans balkon met openslaande deuren. Deze ruimte is naar eigen smaak en behoefte te gebruiken.
Op deze verdieping vinden we ook de grote badkamer. Modern en stijlvol afgewerkt met mooie tegels en luxe sanitair.
Er is een dubbele wastafel, een mooie douche en een toilet in de badkamer. Ook is hier de aansluiting voor het witgoed, welke netjes in een kast zijn geplaatst.

Vierde verdieping

Dit is bijna de mooiste verdieping. Hoog in de top van de woning en liggend in je grote bed kijk je naar boven naar de nok van de woning. Wat een heerlijke nachtrust zul je hier hebben. Met enkel een groot bed in het midden van de kamer voel je je hier als een koning(in) op je troon.
In het voorste deel van deze verdieping is ruimte voor je linnenkasten.

Bijzonderheden

– Eigen grond
– Gemeentelijk monument
– Centraal gelegen
– Dakisolatie in 2009 vernieuwd

Buurt

Deze woning met 5 lagen ligt in een rustige zijstraat van de levendige Haarlemmerstraat, die meerdere malen bekroond is tot meest gezellige winkelstraat van Nederland. Je gaat wonen in de directe omgeving van de grachtengordel, de Jordaan en het IJ. In slechts 5 minuten loop je naar Centraal Station. In de buurt bevindt zich een bushalte. In de directe omgeving zit daarnaast een sportschool, voldoende horeca, supermarkten en winkels direct om de hoek. Een zeer fijne en gezellige buurt.

Bron: https://www.funda.nl/koop/amsterdam/huis-41413947-buiten-vissersstraat-4/

related posts

UA-135702663-1