Home » Nieuws » Vraag & Aanbod » Boeddhistische woongroep in Amsterdam zoekt nieuwe bewoner

Boeddhistische woongroep in Amsterdam zoekt nieuwe bewoner

door admin

We zoeken een vrouw of nonbinair persoon (leeftijd niet belangrijk) die het een meerwaarde vindt om in een boeddhistische woongroep te wonen en die er waarde aan hecht om met regelmaat samen te eten, samen het huishouden te doen en meedoet aan de community avonden.

Verbinding belangrijk vindt, zich wil inzetten voor de woongroep, openstaat voor meditatie of zelf mediteert. Interactie met elkaar belangrijk vindt, maar ook op zichzelf kan zijn. Iemand die zich kan committeren voor minstens een jaar en zich op ons adres kan inschrijven.

Wij zijn een boeddhistische vrouwen woongroep die ruim 11 jaar bestaat, door de jaren heen wonen we met z’n 4en of 5en. Boeddhisme, meditatie en ethiek zijn belangrijk in ons leven. We hebben een meditatieplek (tuinhuisje) op het balkon. We eten samen als het kan (vegetarisch/veganistisch). Het huishouden doen we samen. We hebben regelmatig community avonden.

Op dit moment wonen we met vier vrouwen in de leeftijd van 37, 40, 51 en 61. We wonen in een ruim appartement met gedeelde keuken, woonkamer, toilet en badkamer met toilet. Er zijn vijf slaapkamers en ieder heeft zijn eigen kamer. Er is een groot balkon, geen tuin. Het huis grenst aan het Rembrandtpark. Het gaat om sociale huur dus het jaarlijks inkomen mag niet hoger zijn dan 40.000 euro.

Reageren kan hier.

related posts

UA-135702663-1