Home » Nieuws » woningaanbod » Beukelsweg 15a 3022 GB Rotterdam

Beukelsweg 15a 3022 GB Rotterdam

door admin

€ 550.000 k.k (Van Kleef NVM Makelaars)

Omschrijving

Verrassend ruime benedenwoning van ca. 210 m2 bestaande uit drie woonlagen met ruime achtertuin. Gelegen in het ‘Nieuwe Westen’ met gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Rotterdam, Centraal Station, uitvalswegen, openbaar vervoer en winkels. Gezellige buurt met meerdere scholen op loopafstand. Zeer geschikt als (gezins)woonhuis met kantoor, studio of praktijk, maar ook als kangoeroe-woning of woonhuis met te verhuren woonstudio/ B&B.

De woning is goed onderhouden, er is grotendeels dubbele beglazing aanwezig, in de kelder zijn isolerende schelpen aangebracht, terwijl de begane grond vloer zelf uit geïsoleerd beton is opgetrokken. Het dak is ca. 6 jaar geleden vervangen. V.v.E. wordt gevormd met de bovenburen. De V.v.E. is ingeschreven in de KvK, er is een gezamenlijke opstalverzekering, en notarieel vastgelegd is dat het dak onderhoud voor de bovenburen komt.

Globale indeling:

Begane grond: – entree/tochtportaal met bergkast/kelder waarin de elektriciteitsmeters zich bevinden – badkamer met douche, wasmachineaansluiting, wastafel en toilet, – slaapkamer / kantoor-/ hobbyruimte van 5,17 x 3,15 m – via deze voorkamer komt u in de woon-/ studio/kantoorruimte/ 2e slaapkamer met keukenblok: een grote ruimte van 8,46 / 5.22/3.10m die toegang geeft tot de tuin – fraai aangelegde achtertuin, met terras achter en diepe vlonder voor, van ca 12.41 diep. Mogelijkheid tot uitbreiding van de begane grond met uitbouw/serre.

1e verdieping:

– overloop met toilet en c.v.-ruimte – royale woonkamer ensuite met houtenvloeren en ensuite deuren, 13.62 x 5,20/3.11m – leuke ouderwetse opkamer van 2.08 x 2.01m – open keuken aan de achterzijde, mooi strak ingericht zonder bovenkasten, hardstenen werkbladen en apparatuur zoals oven en 4-pits gaskookplaat. Vanuit de eetkamer biedt stalen balkon en -trap rechtstreeks toegang tot de tuin.

2e verdieping:

– royale overloop met vaste kastenwand – ensuite deuren naar voor- en achterkamer- 3 slaapkamers van respectievelijk 4.95 x 3.21, 5.11 x 3.21 en 4.99 x 1.88. – badkamer (bereikbaar via slaapkamer achterzijde) met ligbad, 3e toilet, vloerverwarming, dubbele wastafel, wasmachine- en droger aansluiting. Op de slaapverdieping is een breed balkon, toegankelijk via zowel badkamer als dubbele openslaande deuren slaapkamer.

Bijzonderheden:

– eigen grond – ruime, diepe achtertuin – ruime woning met authentieke details – ruime verdiepingshoogte van ca. 2.80 – ingebouwde ensuite kasten – verwarming door middel van c.v.-installatie (2005) – grotendeels dubbele beglazing aanwezig, deels in houten en deels in kunststof kozijnen – V.v.E. in eigen beheer, bijdrage € 45,- per maand, opstalverzekering en inschrijving KvK aanwezig – oplevering in overleg

Van Kleef NVM Makelaars is de NVM-makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Kleef Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bron: https://www.funda.nl/koop/rotterdam/appartement-41510801-beukelsweg-15-a/

related posts

UA-135702663-1