Home » Nieuws » woningaanbod » 8 luxe huurappartementen beschikbaar voor senioren.

8 luxe huurappartementen beschikbaar voor senioren.

door admin

8 appartementen te huur in Heerlijkheid HorssenStijlvol wonen in de Heerlijkheid Horssen, ten westen van de dorpskern van Druten en op slechts 15 autominuten van Nijmegen. Huis Horssen heeft een rijke historie en krijgt, dankzij de transformatie tot 8 luxe appartementen, een nieuwe toekomst.Met behoud van karakteristieke elementen, gecombineerd met hedendaags wooncomfort, krijgt ieder appartement een fantastische uitstraling. Met de lift zijn de appartementen op de bovengelegen verdiepingen uitstekend te bereiken en ieder appartement heeft niet alleen een berging, maar ook twee parkeerplaatsen op het buitenterrein. Er zijn diverse gemeenschappelijke ruimtes waaronder een tuinkamer, dierenweide, fruitboomgaard en een groente-/bloemenkas. Het is haast een voorrecht om op deze bijzondere plek te wonen…

Ligging

Horssen heeft een zeer strategische ligging tussen de Waal en Maas met Nijmegen (15 minuten), Arnhem (25 minuten),’s-Hertogenbosch (30 minuten) en Utrecht (40 minuten) in de nabijheid.Horssen en omliggende plaatsen nodigen u uit voor een nadere kennismaking en bieden alle benodigde voorzieningen. Er zijn uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden en voor een dagje winkelen zijn Tiel en Nijmegen binnen handbereik. Voor de boodschappen kunt u terecht bij de buurtsuper in Horssen of in het nabijgelegen Druten, een dorp met verrassend veel voorzieningen.Horssen, wat deel uitmaakt van het Land van Maas en Waal, heeft diverse medische voorzieningen (huisarts en8 appartementen te huur in Heerlijkheid Horssen fysiotherapeut) en sportverenigingen. Landgoed Heerlijkheid Horssen ligt op het particuliere landgoed Heerlijkheid Horssen; een ruim 22 hectare groot bos- en wandelgebied.Op het landgoed staat niet alleen Huis Horssen, maar ook een gezamenlijke tuinkamer en een grote groente- en bloemenkas.Verder zijn er een fruitboomgaard en een dierenweide, waar alpaca’s, herten en schapen staan. Het landgoed grenst aan een bosgebied van circa 50 hectare dat zich uitstrekt tot aan de Rijksche Wetering en de N322 die de A2 met de A50 verbindt.Ieder appartement krijgt twee parkeerplaatsen en een ruime buiten berging voor uw fiets. Dankzij de lift kunt u levensloopbestendig wonen en Huis Horssen wordt zeer goed beveiligd. Zo is er uitgebreide camerabeveiliging en geschiedt de toegangscontrole middels een automatische poort met intercom.

Historie

Huis Horssen is in de negentiende eeuw verbouwd van boerderij tot landhuis als opvolger van een ouder, in 1879 gesloopt kelderkasteel. De fundamenten van het kasteel zijn, aan het oog onttrokken door gazons, nog aanwezig.Huis Horssen is een op een rechthoekige grondslag van 13.5 bij 23 meter opgetrokken woonhuis met verdieping en omgaand schilddak. Het huis ligt in de as van de lange oprijlaan. Wat opvalt, is dat de korte zijde de voorgevel vormt.Het monumentale toegangshek is voorzien van vier hardstenen posten met bolvormige vazen en fraaie spijlhekken.

8 appartementen te huur in Heerlijkheid HorssenDe VOC (Verenigde Oost-Indische Compagnie) heeft ervoor gezorgd dat de naam Horssen over de hele wereld bekend werd. Dit is te danken aan de familie Bouwens, eigenaars van onder meer Heerlijkheid Horssen en het nabijgelegen landgoed Heyendaal in St. Anna, een voormalig dorp bij Nijmegen. Twee keer werd een schip van de VOC genoemd naar Horssen, waar de familie Bouwens (groot geworden van de handel op de Oost) een zeer lange vinger in de pap had. Later is het huis nog in het bezit geweest van de familie Jurgens van Van den Berg en Jurgens, voorloper van Unilever.

8 appartementen te huur in Heerlijkheid Horssen

Appartementen

In Huis Horssen worden 8 appartement en gerealiseerd met een oppervlakte tussen de 72 en 92.9m2. De historie van het landhuis wordt gecombineerd met hedendaags wooncomfort. Zo is ieder appartement voorzien van een Climarad WTW-ventilatieunit, een toilet met geurafzuiging, luxe inloopdouche met afzuiging, een zeer complete keuken en een stijlvolle pvc-vloer met vloerverwarming.8 appartementen te huur in Heerlijkheid HorssenIeder appartement heeft een buiten berging van circa 9m2 op de begane grond, waar onder andere ruimte is voor uw fietsen.De groente-/bloemenkas (±15m2 per appartement) en buiten groentetuin (zelf aan te leggen) zorgen ervoor dat de bewoners hun eigen voeding kunnen kweken.Ook wordt er een dierenweide gerealiseerd, die een grote aantrekkingskracht zal hebben op kinderen die bij u op bezoek komen.Er zijn diverse gemeenschappelijke ruimtes. Op de begane grond is een zeer ruime tuinkamer (ca. 73m2) met een keuken en prachtig uitzicht over het landgoed.Uiteraard zijn de ontvangsthal met trappenhuis, liften en verkeersruimtes op de verdiepingen gemeenschappelijk. In het gebouw zijn de voorbereidingen gerealiseerd voor het aanbrengen van zonnepanelen.Op de begane grond zijn drie appartementen die grenzen aan het rondom gelegen, gezamenlijke terras.Ieder appartement heeft een fraaie woonkamer met open keuken, een ruime slaapkamer en een luxe badkamer met inloopdouche. De plafondhoogte in de appartementen varieert van 3.10 tot maar liefst 3.70 meter en de oppervlakte varieert van 62.8 tot 91.6m28 appartementen te huur in Heerlijkheid HorssenMet de trap en lift zijn drie appartementen op de eerste verdieping te bereiken. Door de grote ramen heeft u prachtig uitzicht naar het rondom gelegen landgoed, wat voor een deel uit bos bestaat. Ieder appartement heeft een lichte woonkamer met open keuken, een ruime slaapkamer en een luxe badkamer met inloopdouche. De oppervlakte van de appartementen varieert van68.5 tot 88.6m2.Onder het prachtig vormgegeven dak, op de tweede verdieping, zijn twee appartementen van 67.6 en 92.9m2 gerealiseerd. In het grootste appartement heeft u spectaculair uitzicht naar de houten dakconstructie en de meer dan 5 meter hoge nok. Beide appartementen hebben een stijlvolle woonkamer met open keuken, een ruime slaapkamer en een luxe badkamer met inloopdouche.8 appartementen te huur in Heerlijkheid HorssenWilt u wonen in een unieke omgeving, omringd door rust en prachtige natuur? Heerlijkheid Horssen biedt u de mogelijkheid om te wonen in een historisch gebouw met hedendaags wooncomfort. De gemeenschappelijke ruimtes, de inrichting van het landgoed en de lift zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.

Informatie

Interesse of vragen? Bel of mail Theo Sanders: 06 23 16 57 58 – theosandersdienstverlening@kpnmail.nl

Meer informatie: https://www.funda.nl/huur/horssen/appartement-88201278-zelksestraat-14/

related posts

UA-135702663-1